Ședințele Consiliului Local Vaslui vor începe cu intonarea imnului național

0

Consilierii locali vasluieni au aprobat proiectul de hotărâre pentru modificarea Regulamentului Consiliului Județean privind intonarea Imnului Național al României la începutul fiecărei ședințe, propunere din partea PSD, care a devenit astfel hotărâre.

„Dincolo de semnificația și încărcătura mesajului Imnului Național, astăzi, mai mult ca oricând, este necesar ca fiecare ales local și funcționar public care își leagă activitatea de cea a Consiliului Local să își reamintească misiunea solemnă pe care o poartă și, totodată, să dea cetățenilor exemplul viu al respectului față de istoria și valorile românești”, spune consilierul local PSD Alexandru Barbu, ales din partea PSD.

În ședința Consiliului Local Vaslui de vineri, 30 septembrie 2021, aleșii locali au aprobat proiectul de hotărâre propus de PSD pentru modificarea Regulamentului Consiliul Local al Municipiului Vaslui în sensul ca intonarea Imnului Național al României să se petreacă la începutul fiecărei ședințe.

Astfel, proiectul de hotărâre a devenit hotărâre, iar ședințele Consiliului Local vor începe de acum înainte pe acordurile melodiei „Deșteaptă-te Române”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here