Tinerii bârlădeni se pot înscrie la Școala de vară de astronomie

Până pe 7 iunie 2021, tinerii bârlădeni, elevi, liceeni, studenți, se pot înscrie la Școala de vară de astronomie, prin care, în perioada 9-12 iunie, vor „descoperi universul”, garantează organizatorii, Muzeul Vasile Pârvan și Astroclubul „Perseus”.

Cursuri de astronomie pe înțelesul tuturor, concursuri și experimente, observații astronomice. Este ceea ce oferă Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad tinerilor doritori, elevi, liceeni și studenți, care se vor înscrie la Școala de vară de Astronomie.

„Şcoala de vară de Astronomie reprezintă un bun prilej pentru promovarea şi popularizarea astronomiei în rândul tinerilor, elevilor şi a publicului larg. Timp de patru zile, membrii Astroclubului „Perseus” vor susţine cursuri pentru o gamă variată de public (elevi, liceeni, studenţi, etc.), adaptate pe înţelesul tuturor. Prezentările se vor desfăşura după un program bine stabilit. Începând cu după amiaza zilei de miercuri 9 iunie, şi până sâmbătă 12 iunie 2021, între orele 19.00 – 21.30, se vor desfăşura cursuri teoretice de astronomie, concursuri şi experimente. După ora 21.30, cursanţii vor participa la observaţii astronomice. Activitatea se va desfăşura la sediul muzeului din strada Republicii nr. 235, unde este şi Observatorul Astronomic”, spun organizatorii.

Doritorii se pot înscrie pe siteul muzeului bârlădean, în limita locurilor disponibile, până pe 7 iunie 2021.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.