Vasluiul curat este al fiecăruia dintre noi!

Primăria municipiului Vaslui, prin salariații Direcției de Gospodărire Urbană, și SC Goscom SA Vaslui fac eforturi, în această perioadă, pentru păstrarea unui aspect îngrijit al orașului nostru, cu rezultate bune, apreciate atât de voi, cetățeni ai municipiului, cât și de participanții la Serbarea Florilor și la Festivalul-concurs Mai cu FOLK, cele două evenimente de marcă din weekendul 21-23 mai.

Cu toate acestea, eforturile municipalității trebuie să fie dublate de cele ale fiecăruia dintre vasluieni, persoane fizice sau agenți economici, care au obligația de a-și îngriji spațiile verzi, de a asigura cosirea și curățenia acestora.

Vă adresăm pe această cale îndemnul de a începe de îndată igienizarea corespunzătoare a zonelor de vegetație pe care le aveți în proprietate, de a face front comun în demersul anual al municipalității pentru ca imaginea orașului nostru să fie păstrată.

Primarul municipiului Vaslui, ing. Vasile Pavăl, transmite vasluienilor următorul mesaj: Vreau să mulțumesc acelor vasluieni care sunt alături de noi, dând dovadă de responsabilitate și demonstrând aptitudini de buni gospodari și să îi asigur de întreaga mea considerație! Am încredere că exemplul lor va fi preluat și vom reuși împreună să păstrăm curățenia municipiului Vaslui!

Purtător de cuvânt,

prof. Clitemnestra Geanina TOFAN

Primăria municipiului Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.