Vasluienii sunt invitați că contribuie la campania „Solidari de 1 Iunie”

Asociația „Solidar” Vaslui declanșează o campanie de colectare dulciuri și jucării pentru a fi distribuite copiilor de la câteva grădinițe din mediul rural vasluian. Campania se va încheia pe 1 iunie, cei de la „Solidar” invitând vasluienii cu posibilități să contribuie.  

Asociația „Solidar” din județul nostru, implicată până acum în mai multe proiecte umanitare, invită vasluienii binevoitori și cu posibilități să contribuie la bucuria mai multor copii din satele vasluiene, care merită să trăiască cu zâmbete și mici satisfacții ziua de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului.

„În felul acesta dorim să atragem atenția asupra importanței pe care o reprezintă educația în rândul copiilor în contextul în care copiii din mediul rural nu beneficiază întotdeauna de aceleași condiții în grădinițe și școli. 

„Dorim să facem o bucurie câtorva copii, oferindu-le dulciuri și jucării după care poate tânjesc”, spune cei din asociația umanitară.

Campania de colectare se va încheia, deci, în data de 1 Iunie când se sărbătorește Ziua Internațională a copiilor, dată până la care cei care pot și doresc să contribuie o pot face.

„Demarăm această campanie cu aceleași gând care ne motivează pe toți cei implicați în Asociația „Solidar”: Copiii reprezintă viitorul și în ei stă șansa noastră pentru un viitor mai bun, cu o singură condiție, aceea de a-i ajuta să-și pună în valoare talentele. Dacă anul trecut pandemia ne-a împiedicat să ne mișcăm cum ne-am fi dorit, iată că încet, încet viața revine la normal și pentru noi este o mare bucurie că putem reveni printre copiii necăjiți din mediul rural”, mai spus vasluienii de la „Solidar”.

Ei își pun inițiativa de acum sub sensurile vorbelor lui Johann Wolfgang von Goethe: „Există doar două moșteniri de durată pe care sperăm să le oferim copiilor noștri. Unul dintre acestea este rădăcini, iar celelalte, aripi”.

„Cei ce doresc să facă donații în jucării și dulciuri sunt așteptați la sediul nostru situat în cadrul Complexului Comercial MAX (la demisol)”, transmite „Solidar”

Pentru donații în bani puteți folosiți contul: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=72C86BD9ZDDJN

Contact: Popa Antonela-Irina – mobil 0761.130.398

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.