Viceprimarul Mîndru e …mândru, de înaintașii noștri

Viceprimarul municipiului Vaslui, Cătălin Mîndru, se arată optimist în ceea ce privește viitorul, într-o postare pe pagina sa de socializare, și mândru de înaintașii noștri. „Îmi voi continua activitatea astfel încât reperele morale, atitudinale și civice generate de evenimente ca cele pe care le sărbătorim azi să se multiplice în comunitatea în care trăiesc”, scrie politicianul USR cu ocazia zilei de 9 Mai.

„Avem de la înaintașii noștri multe exemple de atitudine civică, motive de bucurii personale și de grup, momente pline de semnificații care ne-au influențat în bine viitorul, repere de implicare, dăruire și sacrificiu”, scrie viceprimarul municipiului Vaslui, Cătălin Măndru, într-o postare pe pagina sa de socializare, ocazionată de sărbătorirea zilei de 9 Mai.

„Încărcătura zilei de astăzi m-a determinat să am acest moment de introspecție: Eu, generația mea, noi ce adăugăm la această superbă colecție națională/internațională de fapte mari care au influențat în bine viața acestui popor? De 25 de ani, printre oameni mici și oameni mari, potrivesc piesă cu piesă acest puzzle aflat mereu în schimbare – omul. De la nivelul meu, al educatorului, lumea are un viitor care îl poate egala pe cel lăsat moștenire de înaintași”, scrie politicianul USR, care până de curând a ocupat un post de pnvățător la o școală generală din municipiul Vaslui.

„Regele Mihai spunea că am luat cu împrumut această țară de la copiii noștri. Sunt optimist – vom avea ce să returnăm copiilor noștri și știu că asta depinde și de mine”, le mai spune celor care îi vizitează pagina Cătălin Mîndru.

„Printre oameni mici și oameni mari îmi voi continua activitatea astfel încât reperele morale, atitudinale și civice generate de evenimente ca cele pe care le sărbătorim azi să se multiplice în comunitatea în care trăiesc. Cinste înaintașilor noștri!”, își încheie mesajul viceprimarul municipiului Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.