Un primar nu se vaccinează și are curajul să o spună public

0

Pe când majoritatea politicienilor români, inclusiv cei din județ, se întrec în apeluri către populație spre a se vaccina, un primar, cel din Șuletea, Ciprian Tamaș, declară public că nu se va vaccina.

Politicienii români se întrec în această perioadă în apeluri către români spre a se vaccina, unii dând exemplul personal, alții purtând adevărate campanii de convingere a concetățenilor. Ba, chia mai mult, unul anume, încărcat de propria importanță, premierul Florin Cîțu, a trecut la amenințări fățișe față de cei care nu se vaccinează, acuzându-i și punându-le în față un viitor în care vor fi privați de anumite drepturi și libertăți.

În acest context, un primar din județul Vaslui, cel din comuna Șuletea, Ciprian Tamaș, într-un dialog cu locuitorii comunei pe care îl inițiază pe pagina sa de socialziare, spune că s-a săturat să fie întrebat dacă s-a vaccinat, așa că răspunde „altfel”: nu s-a vaccinat, nu vrea să influențeze și nici nu se simte dator să dea explicații pentru decizia sa personală.

„Pentru că m-am săturat să tot fiu întrebat în stânga și în dreapta dacă m-am vaccinat sau dacă mă voi vaccina, voi spune și aici: Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Este doar umila mea părere și nu vreau să influențeze pe nimeni alegerea mea!”, scrie Ciprian Tamaș.

„Nu m-am implicat și nici nu mă voi implica într-o campanie, nici pro, nici contra vaccinare!”, le mai spune edilul în special locuitorilor comunei Șuletea. „Sănătate și numai bine tuturor!!”, își încheie mesajul Tamaș, pentru ca într-un răspuns la comentariul unui locuitor al comunei să-i spună: „Nu o luați politic!! Pur și simplu este părerea mea…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here