MANDAT DE EXECUTARE PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTII VASLUIENI

În cadrul activităţilor operative desfăşurate în cursul zilei de ieri, polițiștii vasluieni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Miercuri, 5 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au căutat și depistat, pe strada Traian, din municipiul Vaslui, un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 5 mai a.c., Judecătoria Mangalia (județul Constanța) a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 1 an și 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii de venituri” prevăzută de O.U.G. nr. 77 din 2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc.

 Infracțiunea a fost săvârșită în județul Constanța, în anul 2020.

      Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.