Asociația Filantropia Ortodoxă Huși: „Am reușit să bucurăm aproximativ un număr de 800 de suflete”

În cea de-a doua zi a caravanei „De Paște aducem ÎMPREUNĂ lumină în suflete” Asociația Filantropia Ortodoxă Huși a ajuns la copiii din satele Costești, Puntișeni, Siliștea-Filia Huc, Drăgești, Valea Popii, reușind să bucure cu dulciuri și încălțăminte aproximativ 800 de copii.

În acea de-a doua zi a caravanei „De Paște aducem ÎMPREUNĂ lumină în suflete” membrii Asociației Filantropia Ortodoxă Huși au ajuns la sufletele care i-au așteptat cu multă nerăbdare din satele Costești, Puntișeni, Siliștea-Filia Huc, Drăgești, Valea Popii.

„Am reușit să încălțăm piciorușele reci care așteaptă vremea călduroasă și să bucuram pe cei mici cu dulciurile mult asteptate. Am primit ajutorul și din partea oamenilor cu suflet mare din Irlanda care ne-au trimis cutii cu tot ce trebuie pentru întâmpinarea sărbătorilor pascale”, spun cei din asociație

„Până în prezent, am reușit să bucurăm aproximativ un număr de 800 de suflete. Mulțumim tuturor care se implică și vor să facă sărbătorile mai frumoase celor care au cea mai mare nevoie de noi”, mai transmite Asociația Filantropia Ortodoxă Huși.

Proiectul „De Paști, aducem ÎMPREUNĂ lumină în suflete” este dedicat celor aflați în nevoi, cu precădere copii și oameni în vârstă, izolați sau suferinzi, la care voluntarii Asociației și-au propus să ajungă pentru ca și ei să simtă dragostea semenilor și bucuria Învierii.

„Dacă zilnic sprijinim, prin hrană și îngrijire, peste 300 de suflete, în pragul Sărbătorilor Pascale ne propunem să ajungem la și mai mulți oameni pentru a simți, cu adevărat, bucuria Învierii. Ne dorim ca alimentele, încălțămintea și mirosul proaspăt de cozonac să le însenineze Sărbătorile.

În iarnă, la începutul campaniei „Dar de Crăciun”, ne propusesem să ajutăm un număr de 1500 de persoane, dar până la sfârșitul campaniei, datorită vouă – oameni cu suflet bun, am ajuns la peste 4500 de beneficiari, din întregul județ Vaslui și din mai multe localități din Basarabia.

De data aceasta ne propunem să ajungem la 2000 de persoane.

La sfârșitul campaniei care va fi numărul sufletelor bucurate cu adevărat? Depinde de fiecare dintre noi” spunea, în anunțul campaniei, părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Te-ai gândit că poți face o faptă bună de Paște? Implică-te și tu! Adu lumină în ochii celor triști!

Puteți face donații în contul Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși deschis, la BCR filiala Huși:

• Cont pentru lei: RO43RNCB0261160373430001

• Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU;

• Puteți completa formularul 230 prin care donați 3.5% din impozitul anual datorat și trimite la adresa de mail filantropiaortodoxahusi@yahoo.com.

Persoană de contact: asistent social Georgiana Popica 0765.662.558

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.