Tudor Polak, deputat PNL: „Mult a fost, puțin mai este”

Pentru deputatul Tudor Polak, președintele Organizației Municipale Vaslui a PNL, „pe 1 iunie, România face primul pas către revenirea la normalitate!”, el considerând că suntem „pe ultima sută de metri a luptei”. Polak în îndeamnă pe vasluieni să-și folosească „cele mai puternice arme: responsabilitatea privind restricțiile sanitare şi vaccinul”.

„Premierul Florin Cîțu a anunțat constituirea unui comitet interministerial, care, în colaborare cu reprezentanții asociațiilor şi patronatelor, va coordona etapele revenirii la normalitate, în condiții de siguranță pentru toți românii”, scrie deputatul Tudor Polak, președintele Organizației Municipale a PNL Vaslui, care explică că „demersurile Guvernului în acest sens sunt condiționate de evoluția situației epidemiologice şi a campaniei de vaccinare, ceea ce înseamnă că este vorba despre un efort colectiv”.

„Fiecare dintre noi are un rol important în procesul de reluare a cursului firesc al vieții, după mai bine de un an de pandemie”, spune Polak, care consideră că suntem „pe ultima sută de metri a luptei” și „avem cele mai puternice arme: responsabilitatea privind restricțiile sanitare şi vaccinul”. „Suntem, într-adevăr, epuizați, îngrijorați şi nerăbdători”, scrie liberalul.

„România va avea, în următoarele două luni, 8,3 milioane de doze de vaccin. Fiecare român vaccinat contribuie în mod direct la revenirea la normalitate. Asta înseamnă redeschiderea treptată a economiei, siguranță, timp alături de cei dragi, lucruri ca ne-au lipsit şi la care ne putem întoarce doar dacă rămânem responsabili şi conştienți de importanța respectării măsurilor de siguranță, câtă vreme situaţia o impune”, le mai transmite liderul liberal vasluienilor.

„Mult a fost, puțin mai este. Această perioadă este esențială pentru modul în care vor evolua lucrurile pâna la 1 iunie, de aceea depinde de fiecare dintre noi cât de repede ne vom întoarce la viața obişnuită. Să privim înainte cu încredere şi simț de răspundere!”, este îndemnul parlamentarului liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.