MANDATE DE EXECUTARE PUSE ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTII VASLUIENI

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, polițiștii vasluieni au pus în aplicare două mandate de executare ale unor pedepse cu închisoarea.

Joi, 1 aprilie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești aflați în serviciu de patrulare, în localitatea Băcești, județul Vaslui, au depistat, un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Bărbatul era urmărit național din anul 2017, când Tribunalul Vaslui a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”act sexual cu un minor”.

      Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

     **

Luni, 5 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au căutat și depistat, în localitatea Bogdana, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 5 aprilie a.c., Tribunalul București a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 3 ani și 4 luni, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni contra patrimoniului.

       Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.