REȚINUȚI PENTRU TÂLHĂRIE

Poliţiştii vasluieni au reținut doi frați de 22, respectiv 27 de ani, din comuna Poienești,  județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați din Oprișița, comuna Poienești, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în ziua de 6 februarie a.c., la ora 15:30, persoana vătămată, un bărbat de 39 de ani, din Oprișița, care se afla în zona unui local de alimentație publică din aceeași localitate, ar fi fost agresat de către cei doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii și deposedat, prin violență, de un cal și o căruță.

Agresiunea s-ar fi produs pe fondul unui conflict mai vechi existent între persoana vătămată și agresori.

În aceeași zi, 6 februarie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, față de persoanele bănuite s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.