Depozit regional de cereale și depozit de frigorifice la Vaslui

Poate că ați auzit în ultima perioadă vorbindu-se despre PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență).

În acest plan sunt prevăzute înființare unor depozite de cereale și a unor depozite frigorifice pentru păstrarea unor alimente pentru posibile perioade de criză. Aceste spații ar putea fi nucleul unor parcuri agroindustriale la noi în județ. În campania electorală am vorbit despre un parc industrial în inima județului, iar acum se pare că suntem mai aproape de acest proiect.

Sigur că momentan este doar în plan, dar voi depune demersurile necesare și voi aduce toate argumentele pentru ca acest proiect să devină realitate pentru județul Vaslui.

În campania electorală pentru președinția Consiliului Județean am spus că ar fi potrivit un parc industrial în inima județului, în zona Crasna – Roșiești unde avem toate elementele de infrastructură necesare: acces pe calea ferată, acces rutier, teren disponibil, energie, internet, iar celelalte utilități pot fi construite relativ ușor. Fiind în zona centrală a județului, această zonă poate atrage muncitori din toate localitățile județului și ar putea crește activitatea economiei locale.

Nu există o singură măsură care de mâine să rezolve toate problemele cu care ne confruntăm, dar avem nevoie de o viziune și pași concreți spre îndeplinirea acelei viziuni. Viziunea este să avem un parc industrial în inima județului, iar nucleul acestuia poate fi reprezentat de cele două depozite pe care le-am putea construi cu fonduri din PNRR.

Mihai Botez,

deputat USR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.