BĂRBAT CERCETAT PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR

În cursul zilei de ieri, 1 ianuarie a.c., polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, au efectuat o percheziție domiciliară la locuință din localitatea Gara Roșiești, comuna Roșiești, județul Vaslui,  unde locuiește, fără forme legale, un bărbat de 43 ani, din Brașov, județul Brașov, bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

La locuința percheziționată au fost depistate, ca fiind deținute fără drept, o armă scurtă cu aer comprimat, de tip pistol, peste 980 de proiectile metalice, butelii cu aer comprimat destinate armei precum și alte bunuri, toate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.  

 Bărbatul bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor nu figurează ca fiind deținător legal de arme și muniții supuse autorizării sau notificării.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii specializați din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Vaslui, în vederea probării întregii activități infracționale.     

 

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.