„Reese” că deputata AUR Raisa Enachi nu prea le are cu limba română

După părerea noastră, intrarea celor de la AUR în Parlament ar pune la îndoială însăși definiția alchimiei, ca știință mistică, pentru inițiați: acum poți face AUR chiar din orice.

Pe de altă parte, limba noastră-i o comoară în adâncuri înfundată pentru mulți, pe care nicio alchimie nu o poate schimba, oricât „de aur” ar fi oamenii.

Așa se face că deputata AUR Raisa Enachi lansează prima bombonică lingvistică în prima ei ședință la Parlament și avem puternica senzație că vor urma multe altele. Aflată în sala de ședințe, deputata a încercat să spună că reiese ceva din altceva, numai că a „reesit” că nu prea știe românește.

2 COMENTARII

  1. Vă recomand să nașteți mai multe articole de așa fel, așa vă veți discredita singuri și o să-i măriți rândurile susținătorilor ei.

  2. Astora de peste Prut le-a dat oare careva teste de limba romana inainte sa-i puna pe liste parlamentare ? RO nu este Republica Moldova. Necunoasterea limbii de stat in RO (sau cunoasterea aproximativa) este de-a dreptul inacceptabila pentru cineva prezent in asa for inalt cum ii Parlamentul Romaniei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.