Balotaj usturător: liberal trădător sau userist uzurpator în CL Vaslui?

Tocmai când ne distram mai bine urmărind online ședința de Consiliu Local Vaslui și puneam încă de-o tură de popcorn, a intervenit ceva care ne-a pus în mână ceaiul de coada șoricelului: cineva din grupul PNL-USR PLUS a votat cu PSD-ul. Mai exact a votat cu consilierul PSD Cezar Bahrim. Și nu e Sorin Radu de la ALDE. Ups!, nu se poate, ne-am zis. Am dat un riuaind febril căutând cu ochii și urechile o explicație. Trădare să fie, dar s-o știe toată lumea. 

Păi uite că nu ne-am dumirit decât noi, altfel nu înțelegem de ce alții tac mâlc într-o problema care merită multă atenție. Și multe glume usturătoare din partea grupului PSD, așa cum s-a și petrecut în cadrul ședinței. În toată treaba asta este vorba despre votul la proiectul de hotărâre privind stabilirea componenței Comisiei de analiză a solicitărilor de atribuire a locuințelor sociale, unde fiecare grup politic din Consiliul Local trebuia să-și facă numirile.

În prealabil s-a stabilit ca numărul membrilor comisiei să fie de patru persoane. Grupul PSD a propus două nume: Alexandru Barbu și Cezar Bahrim. Grupul PNL-USR PLUS a propus pe Lucian Braniște, Sorin Cârlan, Cătălin Mândru și Vasile Filipescu. La vot s-a abținut Sorin Radu (ALDE), pentru că a spus cu gura lui că nu vrea să se amestece, iar votul său va fi nul.

Dreapta are majoritatea în CL Vaslui (12 consilieri), deci fiecare propunere a dreaptei trebuia să aibă la finalul votării 12 voturi pentru și 10 împotrivă și unul nul. Totul până la consilierii Cezar Bahrin și Sorin Cârlan. Aici a fost 11 la 11 la ambii! Balotaj sinistru! Colțescule, nu știi care-i ăla negru de la PNL-USR PLUS? Totul s-a dezamorsat când s-a propus reluarea votului, grupul PSD propunându-l în derâdere pe consilierul liberal Valentin Dragomir, președintele de ședință, moment în care Cezar Bahrim a considerat că trebui oprit circul, renunțând la a mai candida în favoarea lui Sorin Cârlan.

Tocmai când ne întrebam care dintre liberali și useriști a călcat pe BEC și pe voturile cetățenilor, ne lovește o amintire uitată în fundul sufletelor noastre de oameni cinstiți: Lucian Braniște nu-i cumva cumătru cu Cezar Bahrim. Ba da! Bată-te-ar să te bată Brătienii cu „Capitalul” lui Marx peste degetuțele alea votante de liberal, dacă tu ai fost!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.