AUR și-a tras clan la Murgeni. Bulibașa Petrea Sandu spune că este președintele AUR!

Dragoste cu „na, băi, dă-i” la Vaslui, unde, mâine, de la orele 12.00 vor fi prezenți în Piața Civică la întâlnirea cu președintele …„HAUR”, George Simion, toți membrii clanului Sandu din Murgeni. În frunte cu bulibașa Petrea Sandu, romii au semnat în grup (câteva zeci de persoane), săptămâna trecută, adeziuni la AUR, așa cum puteți vedea pe pagina de facebook a Organizației Județene a Alianței pentru Unirea Românilor. Surse din ordinea publică ne-au spus că importante forțe ale Inspectoratului Județean de Jandarmi și ale Poliției Locale vor împânzi sâmbătă centrul municipiului Vaslui.

Intrarea în AUR a clanului Sandu din Murgeni s-a făcut odată cu organizarea alegerilor pentru desemnarea conducerilor organizațiilor locale din12-13 decembrie. Viitorii parlamentari Raisa Enachi și Andrei Busuioc nu au fost prezenți, trimițând pe un necunoscut basarabean cu cetățenie română, Ion Filimon, se pare om de afaceri în Republica Moldova pentru a „pune ordine” în organizațiile din județul Vaslui. Zvonuri bine plasate ne-au spus că viitoarea deputată Raisa Enachi încearcă să evite cât mai mult contactul cu presa, recomandând în cercul său intim ca numărul său de mobil să nu fie dat nici măcar președinților de organizații.

Preotul „din Cambrige”, Valentin Burghelea, a sfințit alegerile celor din AUR și a făcut un pic de politică

La alegerile de la Vaslui a fost prezent și preotul Valentin Burghelea, personaj cu o istorie tulbure, care slujește la o biserică din suburbia Delea, numele lui fiind implicat în mai multe scandaluri, dar făcându-se mai ales cunoscut pentru că a ajuns preot după ce ar fi absolvit Universitatea din Cambrige – Marea Britanie. După ce a sfințit adunarea,  slujitorul lui Dumnezeu a făcut și un pic de politică, recomandând celor prezenți să se țină „legați unii de alții” pentru că presa ar dori răul AUR.

După alegeri, bulibașa Petrea Sandu a postat pe pagina sa de facebook că …el este președintele AUR.

De-a lungul timpului, clanul Sandu din Murgeni a fost implicat în diferite scandaluri sângeroase, culminând în vara acestui an într-o confruntare cu clanul rival Murui din Murgeni, importante forțe de ordine fiind trimise la Murgeni mai multe zile la rând pentru a institui ordinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.