Știrile Vaslui TV: Buzatu e pesedist, Nelu Tătaru ține cu liberalii, Daniel Olteanu e cu Pro România și Mihai Botez sprijină USR-ul

Știri șocante, fabuloase și nemaipomenite la Vaslui TV, mai ceva ca la România TV! …Rămâneți în fața ecranelor!!! Nu pierdeți cele mai evidente noutăți, la care altfel nici nu v-ați fi gândit, și asta tocmai din acest motiv: pentru că sunt prea evidente și de la sine înțelese!

Începem seria „dezvăluirilor incendiare” cu o știre senzațională care va face ocolul județului: „Buzatu este pesedist!”. Ăsta este anunțul pe care Vaslui TV îl va pune pe burtieră în ediția următoare.

Alte anunțuri posibile pentru emisiunile viitoare ale importantului post de televiziune vasluian: „Nelu Tătaru ține cu liberalii vasluienii, iar o posibilă explicație ar fi că este președintele lor. Încă nu putem confirma, dar investigăm cazul”.

„Deputatul Daniel Olteanu este de partea Pro România. Un indiciu pe care postul nostru de televiziune, Vaslui TV, îl are în acest sens este faptul că Olteanu candidează din partea acestui partid și conduce organizația județeană”. Aceasta este o știre la care oamenii de la Vaslui TV încă mai lucrează, pentru că e destul de greu să facă conexiunile…

„Mihai Botez sprijină USR-ul. Și ar fi bine să o facă, pentru că este președintele lor. Dar dacă nu o făcea, tot noi vă anunțam și de abia asta ar fi fost o știre senzațională, dacă nu ne scăpa…”. O altă posibilă informație prețioasă care ar putea apărea pe burtiera Vaslui TV.

Spre acest nou tip de jurnalism, care folosește adevărurile evidente, niște tautologii locale, ca anunțuri care ar trebui să incite publicul vasluian care trebuie să știe astfel că un secretar general al unui partid …da, ați ghicit, susține partidul respectiv. Dar, dacă nu s-ar fi întâmplat, Vaslui TV era acolo, pe ecrane, pentru dumneavoastră, să vă ajute …Deci, un secretar general al unui partid susține partidul al cărui secretar general este.

Deocamdată, Vaslui TV a început, într-o emisiune de-a sa, cea de vineri, 27 noiembrie 2020, cu prețioasa informație care ne-a spus că Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, ales pe lista PSD și secretarul general al Organizației Județene a PSD Vaslui …Ei, bine, acest Ciprian Trifan …este susținător PSD. Așa ceva… Cine ar fi crezut?! În afară de noi toți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.