LANSARE DE CARTE „ECOU DE SUFLET PE CRUCE” – NINA TOMA

Muzeul „Vasile Pârvan”, Bârlad vă invită la lansarea volumului „Ecou de suflet pe cruce” al scriitoarei Nina Toma, publicat sub egida Academiei Bârlădene. Evenimentul va fi prezentat de scriitorii Valeriu Stancu, Simion Bogdănescu, Emilian Marcu și Valentin Talpalaru.

Volumul de poeme „Ecou de suflet pe cruce” a fost publicat în luna septembrie a.c, la prestigioasa editură CronEdit din Iași, în colecția Salonul literar, având prefața semnată de scriitorul Valeriu Stancu, mentorul literar al autoarei, care a încurajat-o și susținut-o, de la debutul acesteia din 2018.

„Parcurgînd noul ei volum, oricare cititor înțelege că pentru poetesa din Bîrlad iubirea nu este egoism, ci, dimpotrivă, dăruire, generozitate, altruism, împlinire. O dovedesc imaginile, ideile, sentimentele, atitudinea scriitoarei expuse cu sinceritate, o dovedește, aproape cu fiecare poem, acest nou volum. Căci, păstrîndu-și o bună parte din recuzita tematică a primei sale ieșiri, ca autoare, în arena literaturii (Vara celor cinci sânziene), Nina Toma și-a luat sufletul în palme, pentru a le oferi cititorilor săi o nouă, frumoasă, tulburătoare, sinceră culegere lirică, adică o nouă aventură în imperiul Cuvîntului: ECOU DE SUFLET PE CRUCE.” (Valeriu Stancu)

Lansarea cărții va avea loc duminică, 11 octombrie 2020, ora 11:00, la Pavilionul Expozițional „Marcel Guguianu”, în aer liber. Accesul publicului este gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară și distanțare socială.

Organizatorul evenimentului din partea instituției muzeale este bibliotecar Valentina Fornea.

Vă așteptăm cu drag!

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.