Propunere USR PLUS pentru dezvoltarea județului Vaslui

Campania intră în ultima fază de desfășurare. Vineri, 27 septembrie, vor avea loc alegerile locale, probabil cele mai importante alegeri locale din ultimii ani.

Partidele nu s-au îngrămădit să își prezinte programele electorale, însă USR PLUS a venit încă de la începutul campaniei cu un program coerent. Acesta poate fi citit aici

Prima măsură propusă se referă la crearea unui Parc industrial în inima județului.

Acesta ar oferi spațiu pentru dezvoltarea unor facilități pentru stocarea cerealelor, dar și prelucrarea fructelor sau legumelor. În acest moment, o parte din producție se pierde, iar munca de un an și numeroase resurse ajung, la propriu, în gunoi.

Un parc industrial ar putea atrage investitori noi, care să dezvolte industrii creative în domeniul digital sau al energiei regenerabile, fiind și un punct de sprijin pentru investitorii existenți și ar conduce la crearea de slujbe bine plătite.

Instituțiile trebuie să lucreze între ele, iar un parc industrial ar putea fi obiectivul care ajută instituțiile județului să colaboreze între ele și să atingă un obiectiv comun și dorit de toți: dezvoltarea județului.

Material de propagandă electorală comandat de Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS) și publicat de SC Anonimus General Media SRL, Cod mandatar: 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.