Dumitru Buzatu își propune finalizarea asfaltării drumurilor județene

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că îşi propune finalizarea asfaltării drumurilor judeţene, după câştigării unui nou mandat.

Preşedintele Consiliului Județean Vaslui a arătat că reţeaua de drumuri judeţene vasluiene măsoară peste 1.000 de kilometri, iar până acum s-a reuşit acoperirea cu covor asfaltic a 800 de kilometri.

„Asfaltarea celor 200 de kilometri drum judeţean reprezintă obiectivul nostru pentru perioada 2021 – 2024. Asfaltările de până acum au reprezentat un efort extraordinar, dat fiind costul foarte ridicat al îmbrăcăminţilor asfaltice, o facilitate pentru toţi aceia care pot să se deplaseze pe nişte drumuri mai bune, o datorie a noastră pentru a face mai uşoară viaţa vasluienilor, pentru a le oferi posibilitatea de a merge către locurile de muncă, de a avea mai puţine cheltuieli şi nu în ultimul rând, încadrarea judeţului Vaslui în rândul acelora care oferă posibilităţi de viaţă decente cetăţenilor lor”, a declarat candidatul PSD.

Preșeidntele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu candidează pentru al treilea mandat în fruntea Consiliului Judeţean Vaslui, după ce în perioada 2004 – 2012 a ocupat funcţia de vicepreşedinte al instituţiei.

În ultimii ani, Consiliul Județean Vaslui a investit în infrastructura rutieră, modernizând peste 300 de km de drumuri județene.

Cel mai amplu proiect este reprezentat de AXA RUTIERĂ STRATEGICĂ Bârlad-Laza-Codăești, cu o lungime de aproximativ 82,8 de km, valoarea investiției fiind de 222 milioane de lei. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Aproape 40 mii de locuitori din 11 comune vasluiene sunt beneficiarii drumului strategic.

Material de propagandă electorală, realizat de SC Anonimus General Media SRL, comandat de Partidul Social Democrat -PSD, Organizația Județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.