Buzatu umblă numai cu nasul pe sus…

Zilele acestea, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui și candidat al PSD pentru încă un mandat în funcție, umblă numai cu nasul pe sus. Iar asta nu se întâmplă motivat de avantajul net pe care îl are în fața celorlalți candidați, nu e un semn de aroganță, ci din motive …sanitare.

Dacă un alt lider pesedist îi invita pe adversari să-l caute și să-i numele ouăle, liderul de la Vaslui e căutat în permanență în această perioadă la …biluțe. Cele din nas. Pentru că, cel puțin din câte spune, este investigat în mod repetat pentru a se determina dacă nu a fost infectat cu virusul care a bulversat toată lumea de mai bine de jumătate de an.

„Dumitru Buzatu a precizat că zilnic face teste rapide, ca măsură de precauție, ținând cont că în această perioadă se află în campanie electorală și are întâlniri cu vasluienii”, spunea un comunicat al Consiliului Județean. Prin urmare, trebuie să ne imaginăm și să și vizualizăm chiar cum Buzatu se întâlnește cu un rând de alegători, apoi degravă ridică nasul pentru a i se extrage o probă de laborator, mai merge într-un sat, mai stă de vorbă cu trei băbuțe și doi moși, iar i se mai recoltează o mostră din nări, mai vorbește pe vreo scenă, iar ridică nasul pentru extracții. Cu atâtea testări, Buzatu a și căpătat ticuri și o altă postură: stă numai cu nasul pe sus…

Totul de când președintele Consiliului Județean s-a întâlnit și salutat călduros cu PS Ignatie, episcopul Hușilor, chiar cu o zi înainte de a fi fost depistat pozitiv, participând împreună la sfințirea casei praznicale de la Biserica din Bârzești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.