Investim în viitorul Vasluiului!

Vasluiul are nevoie de investiții durabile și sustenabile, care vor determina dezvoltarea orașului și crearea locurilor de muncă necesare pentru vasluieni.

Programul meu politic urmărește crearea unor facilități pentru investitori, astfel încât aceștia să găsească în Vaslui un mediu potrivit pentru dezvoltarea afacerile lor.

O primă măsură pe care o propun este concesionarea terenurilor pentru investitori.

Totodată, vom investi în dezvoltarea rețelei de transport în comun, astfel încât noile unități de producție să fie racordate la aceasta.

Investitorii care vor crea minimum 50 de locuri de muncă în municipiul Vaslui vor fi scutiți de impozite și taxe locale pe proprietate, oferindu-le acestora cadrul necesar pentru a-și construi afaceri prospere și durabile.

Un sprijin suplimentar va veni prin transformarea parțială a Bazarului într-un incubator de afaceri, astfel încât, fimele cu sediul social în muncipiul Vaslui, care au minumum 5 angajați, pot solicita spațiul necesar fără a plăti chirie timp de 2 ani.

Construncția unui parc industrial, finanțat din bugetul local va crea cadrul optim pentru dezvoltarea industrială și creșterea producției municipale, creșterea ofertei de muncă și atragerea de noi investiții.

Învățământul dual reprezintă o soluție pentru viitor. Investiția în școli de meserii va pregăti tinerii care își doresc acest traseu profesional, urmând ca aceștia să aibă locuri de muncă și transport asigurate, fără a fi nevoie să părăsească orașul.

Crearea acestor facilități pentru investitori vor transforma Vasluiul într-o opțiune vizibilă pentru mediul de afaceri și va aduce beneficii substanțiale pentru oraș, atât prin crearea locurilor de muncă, dar și prin dezvoltrea directă a muncipiului.

Investim în viitorul Vasluiului! #pentruvasluieni

Tudor Polak, candidatul PNL pentru funcția de Primar al municipiului Vaslui

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, REALIZAT DE SC ANONIMUS GENERAL MEDIA SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.