Bârladul are nevoie de ordine în trafic!

300300

În prezent, municipiul Bârlad are mai multe străzi de pământ decât la comune, este sufocat de traficul auto compus de toate tipurile de autovehicule, benzile de circulație sunt aglomerate, situație care crează disconfort, dar și pune în pericol viața bârlădenilor, semafoarele funcționează haotic, fără să dea prioritate coloanelor aglomerate și fără legătură cu fluxul din trafic, parcările se fac betonând spațiul verde sau trasând dungi pe asfalt, în locuri deja existente. Astfel descrie traficul din Bârlad Daniel Olteanu, o situație cu care toți șoferii bârlădenii se confruntă zilnic.

„Zero străzi de pământ și o presiunea constantă pentru șoseaua de centură și pentru proiectul meu, Drumul Expres Tișița – Albița, mai cunoscut la Autostrada Vasluienilor, parcări subterane și supraterane în fiecare cartier, cu spații de încărcare a autoturismelor și a trotinetelor electrice, coridoare nemotorizate pentru biciclete, în așa fel încât să nu se intersecteze cu autoturismele, sistem inteligent de monitorizare și coordonare a traficului, parcări de tip Park & Ride, inclusiv pentru autoutilitare, la intrările în oraș, Bârladul să devină centru zonal conectat prin drumuri de legătură moderne la toate localitățile învecinate”. Sunt soluțiile lui Olteanu, care se recomandă bârlădenilor ca un viitor primar puternic capabil să îmbrace Bârladul în haină nouă.

„Vin la Primărie și cu un program dedicat conducătorilor auto din Bârlad. Pentru bârlădeni, este evident că un primar slab e deja depășit de situație. De asta ne și confruntăm cu o realitate dureroasă și pe carosabil, și pe trotuare. Un primar puternic nu pune petice, un primar puternic îmbracă Bârladul în haină nouă. Bârladul are prioritate!”, spune deputatul Daniel Olteanu, candidat ALDE la primăria Bârlad.

„Un primar slab ține pe loc orașul, are doar interesele lui mărunte și fuge de comunicarea cu oamenii. Un primar puternic este mereu prezent și deschide ușile pentru ca interesele bârlădenilor să stea în capul mesei”, le mai transmite Olteanu concitadinilor săi, arătând că după ce va ajunge primar va curma „administrația hăirupistă”, care nu a putut produce decât „harababură”, cum a fost cea din ultimii patru ani a primarului Dumitru Boroș.

„În discuțiile pe care le am în cartiere, în această perioadă, întâlnesc tot mai des o stare de nemulțumire vecină cu dezamăgirea. «Merităm mai mult!», «Am rămas în urmă!», «Ne-au luat-o alții înainte, ei au ajuns departe, noi stăm tot pe loc!». Reacțiile bârlădenilor, care oftează din greu când compară orașul cu altele din Moldova și din țară, spun povestea eșecului administrativ din ultimii patru ani, când Bârladul ar fi putut să recupereze distanța care ne separă de municipiul Vaslui, ca să dau doar un exemplu”, spune Daniel Olteanu.

„Bârlădeni de (aproape) toate vârstele îmi spun că vor ca, de data asta, BÂRLADUL SĂ CÂȘTIGE! O viziune, un plan de acțiune, o perspectivă. O viziune, pentru că habarnismul din ultimii patru ani pune piedică viitorului. Un plan de acțiune, pentru că harababura de până acum se plătește scump, din bani publici. O perspectivă, pentru că administrația heirupistă ne-a sărăcit de încredere și de așteptări. Vin la primărie să fiu un primar puternic, cu o echipă pregătită de acțiune, și suntem hotărâți să scriem istorie pentru administrația din Bârlad!”, le transmite candidatul ALDE Daniel Olteanu bârlădenilor.

(Articol de propagandă electorală)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.