La Negrești, vântul schimbării are un nume: Florin Mardare – candidatul USR- PLUS

Se numește Florin Mardare și a terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității Al. I. Cuza Iași”, iar în prezent este profesor de educație fizică și sport. Deține o mică afacere în domeniul spațiilor verzi. A absolvit și câteva cursuri postuniversitare: management în educație, manager de proiect (fonduri europene), de administrație publică. A avut oportunitatea să locuiască și să muncescă 5 ani în Spania, astfel încât spune că cunoaște problemele cu care se confruntă cei care muncesc în afară și mai ales știe cât de mult vor să se întoarcă în țară și să-și facă un viitor aici.

”Sloganul meu va fi deviza mea ca primar. ”Nu suntem săraci, am fost prost administrați” nu sunt simple vorbe, ci concluzia la care am ajuns trăind împreună cu voi, suferind împreună cu voi, dorind să schimb lucrurile împreună cu voi. Este voința noastră a tuturor! Iată punctele principale ale programului meu pentru următorii patru ani în funcția de primar și pe care vreau să le realizăm împreună, dragi negreșteni:

1. Haideți să atragem împreună fonduri europene și investitori, pentru a ne putea dezvolta cu adevărat. Este lucrul cel mai important. De aici va veni schimbarea mult așteptată.

2. Haideți să renovăm clădirea fostului spital și să mutăm Centrul de Permanență acolo și apoi să dăm spațiile spre închiriere intreprinzătorilor care oferă doar servicii spitalicești.

3. Haideți să terminăm de asfaltat străzile orașului și să conectăm fiecare cetățean la canalizare, apă potabilă și gaze naturale.

4. Haideți să aducem satele componente ale orașului la acelaș nivel de civilizație (canalizare, apă potabilă, gaze naturale, drumuri asfaltate, trotuare moderne);

 5. Haideți să avem un oraș curat. Nu v-ați săturat de imaginile deplorabile ale maldărelor de gunoaie?! Cât veți suporta mirosurile grele?!

6. Haideți să oferim tinerilor din localitate diferite oportunitați pentru a-și petrece timpul liber: centre de recreere, de sport, pentru diverse activități educative.

7. Haideți să avem grijă de bătrâni, să construim un centru medico-social de zi și unul cu servicii 24 din 24 ore din fonduri europene. Numai respectându-i pe cei bătrâni vom avea inima împăcată și conștiința vie.

8. Haideți să construim o creșă, pentru ca părinții să poată merge fară griji la muncă (la fel, sursa de finanțare să fie fondurile europene).

9. Haideți să construim o școală modernă, în care copiii orașului Negrești să învețe într-un singur schimb (sursa de finanțare: fonduri europene).

10. Haideți să construim un teatru de vară (sursa de finanțare: fonduri europene).

 11.  Haideți să reabilităm Parcul OBOR, să construim un ștrand și să amenajăm un loc pentru grătare. Acest parc va deveni o oază de relaxare. Nu este greu să realizăm asta!

12. În final, haideți sa avem o administrație publică transparentă și deschisă la dialog. Toate contractele și cheltuielile primariei să fie publice și, mai ales, să fie făcute cu judecată și în consens cu celelate formațiuni politice din Consiliul Local. Nu trebuie să ne mai certăm aiurea, trebuie să muncim împreună pentru oraș, indiferent de culoarea politică.”

Articol de propagandă electorală publicat de SC Anonimus General Media SRL la comanda Partidului Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar: 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.