Mesajul de solidaritate al membrilor Alianței USR – Plus Negrești : „Opriți blatul PNL-PSD!”

4400

„Dragi negreșteni, orașul nostru este ținut în frâu de ani de zile de un soi de înfrățire diabolica între cele doua partide, care și-au disputat de-a lungul timpului funcțiile în administrația locală. „Disputat” nu este termenul corect, dar este folosit de ambele partide, PNL și PSD. Pentru noi, Alianța USR-PLUS, există alt cuvânt pentru a cataloga acțiunile lor: „împărțire”. Tot ce au făcut în acești ani este să-și împartă unii altora funcțiile, un soi de înțelegere de tip mafiot, pe sub masă”.  

După serioase deliberări, Florin Mardare a fost ales, în unanimitate, candidatul Alianței USR-PLUS Negrești pentru funcția de primar al orașului. „Am convingerea că echipa de consilieri locali care s-a format în interiorul USR-PLUS va contribui decisiv la dezvoltarea vieții negreștenilor! Avem viziunea și capacitatea necesare pentru a rezolva problemelele orașului. Ne vom apleca cu seriozitate asupra nevoilor fiecărui locuitor și vom trata fiecare caz în parte cu importanța cuvenită. Nimeni nu va pleca din sediul Primăriei Negrești trântind ușa! Vă promit aceasta! Grija aleșilor locali față de cei care le-au acordat votul de încredere trebuie să se manifeste pe durata întregului mandat, nu doar la finalul acestuia, după cum ne-au obișnuit reprezentanții PSD și PNL. Poți câștiga la loto doar dacă joci, poți schimba soarta orașului tău doar dacă te implici! Momentul prielnic a sosit, și pe 27 septembrie putem da restart orașului nostru!”, a spus Florin Mardare.

Conștient de responsabilitatea pe care o are față de locuitorii orașului, Florin Mardare a participat la mai multe cursuri axate pe administrație publică locală și managementul proiectelor.

Programul de guvernare locală al Alianței USR-PLUS pune accentul în primul rând pe conceperea și implementarea proiectelor finanțate din bani europeni, alături de crearea de locuri de muncă. Dornici de a aduce schimbarea în orașul Negrești, s-au alăturat echipei USR-PLUS atât cadre didactice, cât și tineri entuziaști (media de vârstă a acestora fiind 33 de ani!). Printre aceștia se numără Cristian Luchian, inginer agricol, și Bogdan Coșoveanu, inginer geolog și antreprenor, parteneri de nădejde ai lui Florin Mardare, viitorului primar al orașului Negrești.

Membrii echipei USR-PLUS Negrești sunt conștienți de faptul că înlocuirea unui sistem care a acaparat și a ținut în sărăcie cruntă vreme de 30 de ani județul Vaslui nu reprezintă un obiectiv ușor de atins, dar prin implicare activă, perseverență, onestitate și respect față de cetățean cu siguranță vor reuși. A lupta cu răul nu este ușor, dar este datoria fiecărui cetățean. Atunci când o orânduire, de orice culoare politică ar fi ea, își dezonorează cetățenii, îi minte constant, se pune cu rea voință în calea dezvoltării firești a comunității, este datoria civică a cetățenilor de a înlocui prin vot democratic acea orânduire. „Stă în puterea noastră, a celor nemulțumiți de modul în care a fost administrat orașul, să-l transformăm într-un loc curat, inteligent organizat și cu perspective de dezvoltare pentru tineri. Ne-am săturat să primim minciuni împachetate frumos. Am urmărit în ultimii 8 ani acțiunile primarului și ale consilierilor locali în funcție și pot spune că au eșuat în a realiza ceea ce au promis”, a spus, în cadrul dezbaterilor, Cristian Luchian, candidat la funcția de consilie local. „Îmi pun mari speranțe în proiectul pe care Alianța USR – PLUS îl poate construi în Negrești pentru a termina odată cu incompetența și reaua voință a celor ce secătuiesc orașul, și așa lipsit de resurse. Ne-am săturat de hoție și cumetrii, de lipsa proiectelor strategice care să scoată comunitatea nostră din căderea liberă în care este acum. Privesc cu durere cum familii tinere decid an la an să părăsească locurile în care au crescut. Am dezvoltat alături de echipa mea soluții pentru dezvoltarea orașului Negrești. Avem un proiect politic curat, bazat pe principii sănătoase construite în jurul interesului locuitorilor” a afrimat și Bogdan Coșoveanu, propus pe lista de consilieri locali USR – PLUS. Noi, cei din Alianța USR PLUS Negrești suntem în unanimitate de părere că jocul democratic (putere-opoziție) nu funcționează în Consiliul Local Negrești. Deseori, cei din PNL bat palma pe sub masă cu membrii PSD pentru a implementa proiecte care nu au nicio legătură cu ameliorarea situației grele în care se află multe familii ale orașului. Din punctul nostru de vedere, alegerile locale sunt momentul zero, iar de aici trebuie să plece marea schimbare. Vocea Alianței USR-PLUS Negrești în această campanie electorală va fi vocea celor nemulțumiți, pentru că obiectivele noastre sunt obiectivele cetățenilor!

Articol de propagandă electorală publicat de SC Anonimus General Media SRL la comanda Partidului Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar: 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.