De ce ți-ai tras masca, Mitică?

Urmare a faptului că, după luni de zile în care a refuzat să poarte mască, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a fost văzut pentru prima dată purtând mască la depunerea candidaturilor PSD pentru instituția pe care o conduce, pe adresa redacției am primit o scrisoare deschisă de la un alegător destul de furios pe care o reproducem în original în cele ce urmează:

„De ce ți-ai tras masca Mitică?

Dragă Mitică,

Îți scriu aceste rânduri dupe ce am auzât că ți-ai tras mască păste figură când te-ai dus cu partidul să te candidezi ca candidat dă ăsta (ne cerem scuze în numele cetățeanului pentru cacofonie – n.r.). Păi bine mă Mitică da cum să fași tu una ca aiasta? Păi nu spuneai tu că e proști ăia dă poartă masca? Și acu tu să apari cu masca cu partidul cu ăstea ca să arăți că ești responsabil șăf ca șăf dă partid și fost viitor președinte ce ești și ai fost.

Mitică ascultă la mine că de trei ori ma trecut virusul și nam vrut ca să recunosc. Am suferit Mitică Am suferit!! Că am crezut în tine că cum spuneai că nue nimica adevărat că nu se ezistă niciun virus nimica. Și io am început atuncia ca să citesc să mă ducumentez, dăspre oculta aia mondeală și, dăspre reducția populației care e ce planuri are ăștia de ne vrea să ne nenorocească pă toți ca să preia ei puterea să conducă lumea din umbre. Capitaliștii, burghejii, imperialiștii dracu. Am citit Mitică toate, dă astea dă pă facebook și am mai și discutat cu pretenii mei doar ca să te înțeleg mai bine și nu meam pus botnița ca să fiu ca tine și țiam luat apărarea mereu.

Ca tu acu săți pui mască păste nas și să mă trădezi cu cauza noastră comună care a fost.. Păi bine mă Mitică da nu ziceai tu că e psihoză socială și nu e nicio pandemie, că tu nuți pui nicio buca de cearșaf păste gura ta și că nu admiți și nu acepți. Tu ce faci acuma și ce ești ca om? Psihopat și tu?..

Mitică că io îți și spun așea pentru că te și conosc că am și mai descutat împreună dă mai multe ori da nu îți mai aduci aminte că ierea pă la sărbători și ieream cam matrafoxați amândoi tu ce mască ai purtat dar ca să ne spui nouă să nu purtăm când ne săturaserăm de iele și acu când sa împuțit treaba să ne arăți să purtăm că ești lider politic responsabil? Câte maște porți pă tine băi Mitică ia zi tu?  

Mai deo dracu dă politică și electoreală dă astea că nui chiar așea!!! Îți zic dă la obraz ca să știi că când (ne cerem scuze din nou – n.d.) teoi vedea cu masca prin târg am să țio scot io și pă toate măștile dă pă tine și din tine nu numa paia ca să nu ne mai amăgești și îmbolnăvești cu politica ta darar dracu să dea în ea și în doctrinelele și filosofeala voastră dă mencenoși!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.