Florin Mardare (USR PLUS): „Am să dau de pământ și cu pesedeii și cu liberalii!”. Revoltă internautică la Negrești, după vizita lui Tătaru

„În colțul din dreapta, Floooooorin Maaaaardareee!” Cam așa ar trebui să-l introducem, la cât de nervos era omul acesta în urmă cu câteva zile, când Negreștiul a primit vizita ministrului Sănătății. Nelu Tătaru a venit să-i facă un pustiu de bine candidatului liberal la primărie, adică să se pozeze cu el, ca să vadă lumea cât de mult îl susține. Nimic altceva, deși orașul e ciorchine de probleme, mai ales de alea medicale.

Vizita a stârnit revoltă mare în tabăra USR, mai ales pentru că ministrul ar fi putut spune câteva cuvinte despre spitalul din Negresti, unitate aflată într-o teribilă părăsire. „Să vii și să nu aduci în discuție problema spitalului de la noi, chiar măcar de ochiii lumii, denotă o indolență ieșită din comun. Încă aștept răspuns la memoriul trimis la guvern pe care l-am făcut cu ceva timp în urmă și în care ceream redeschiderea spitalului și dădeam soluții pentru reabilitarea acestei unități spitalicești”, ne-a spus Florin Mardare, candidatul USR PLUS la Primăria Negrești.

Reacția negreștenilor pe internet a fost la fel de dură. Dacă veți avea curiozitatea să intrați pe grupurile de facebook ale orașului Negrești, puneți-vă ochelari de soare, asta ca să nu puteți citi chiar toate injurăturile adresate ministrului și liberalilor.

Useriștii din Negrești mai cred că ar exista chiar o înțelege între liberali și pesediști, o odioasă coaliție. Aceasta s-ar vedea mai ales în cadrul sedințelor de consiliu local, unde toate proiectele de hotărâre sunt adoptate pe bandă rulantă, în consens, fară nicio opoziție. Nici măcar discuții în contradictoriu, de fațadă.  

Mai mult, liberalii și pesedeii s-ar fi cualizat în secret pentru a face contra-campanie useriștilor. Cum ar veni, baciul liberal și cu cel pesedeu vor să mi-l omoare pe Florin Mardare. „Am să dau de pământ și cu liberalii și cu pesedeii!”, promite candidatul USR PLUS.

(Articole de propagandă electorală)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.