Bârlădean reținut de polițiști pentru violențe și tulburarea liniștii publice

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut doi bărbați, în vârstă de 24 și 32 de ani, din comuna Gherghești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au probat activitatea infracțională a doi bărbați, din comuna Gherghești, bănuiți că ar fi tulburat linistea și ordinea publică, la data de 24 februarie 2024, în zona unui local din localitatea Gherghești, ar fi proferat amenințări și ar fi lovit mai multe persoane aflate la fața locului, pe fondul unor conflicte mai vechi.

La data de 26 februarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au luat față de cele două persoane cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Astăzi, 27 februarie 2024, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, față de ei fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.