Trei tineri din Pogana, arestați după ce au pătruns într-o locuință noaptea și au furat bunuri de 4.500 euro

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din comuna Pogana, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Secției 8 Politție Rurală Iana au documentat și probat activitatea infracțională a trei tineri, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în noaptea de 7-8 februarie 2024, la o locuință din satul/comuna Pogana, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că persoanele bănuite de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin efracție, pe timpul nopții, într-o locuință din satul/comuna Pogana, județul Vaslui și ar fi sustras mai multe bunuri, precum și suma de 2500 de euro. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la peste 4.500 de euro.

Ieri, 15 februarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, față de tinerii cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

 Astăzi, 16 februarie 2024, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerilor.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.