MESAJUL USR VASLUI CU OCAZIA ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI – 1 Decembrie 2023 – Vasluienii cinstesc România

  Sărbătorim 105 ani de Românie „dodoloaţă”, 105 ani de unitate, de suveranitate, de constituire oficială a unei naţiuni demne.

          La zi de mare aniversare, mai mult ca oricând, ne înclinăm frunţile în memoria celor care, cu arma la umăr, cu doina şi dorul de casă în raniţă şi cu iubirea de ţară în inimă au înroşit brazdele patriei cu macii crescuţi din sângele lor, pentru ca visul de aur al românilor – UNIREA – să se înfăptuiască.

         Avem datoria sacră să le preţuim jertfa, dar şi să le ducem visul lor frumos mereu mai departe clădind zi de zi realitatea care se numeşte, mulţumită lor, ROMÂNIA.

          Ca demni urmaşi ai dorobanţilor lui Peneş Curcanul noi, vasluienii, construim zi de zi o comunitate în care fiecare om este preţuit, în care orice vis poate să se împlinească într-un viitor pentru fiecare copil, tânăr sau adult.

           De oriunde s-ar afla, vasluienii fac cinste acestui oraş şi tării, faptele lor, munca lor, comunităţile pe care le-au creat oriunde în lume sunt respectate şi apreciate.

           Unitatea pe care o clădim înseamnă implicare, dăruire, empatie, proiecte îndrăzneţe, vise împlinite. Unitate înseamnă mândria de a aparţine acestor locuri, bucuria oricărui lucru făcut pentru acest oraş, fericirea de a sărbători reușitele semenilor noştri, emoţia de a-i întâmpina acasă pe vasluienii răspândiţi în toate colţurile lumii, mândria de a-i privi pe cei care vin în urma noastră şi care construiesc o ţară şi un oraş mai bune. Mulţumită muncii lor şi a puterii de a transforma visurile în realitate, Vasluiul ocupă un loc onorant pe harta ţării şi va fi capitală a tineretului în anul 2025, iar acest demers va însemna o nouă valenţă adusă conceptului de unitate.

Vă aşteptăm pe toţi la Vaslui, în oraşul care va uni idei, vise, proiecte şi reușite!

          La mulţi ani, România! La mulţi ani, Vaslui! La mulţi ani, dragi români!

USR Municipiul Vaslui,

Președinte, prof. Mîndru Cătălin – Emil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.