Infractor căutat de autoritățile din Rusia, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, care era căutat, în vederea arestării, de autorităţile din Rusia, pentru săvârşirea de infracţiunii de agresiune sexuală, pe teritoriul acestui stat.

În ziua de 23 noiembrie a.c, în jurul orei 12.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 36 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă Interpol cu mențiunea persoană urmărită internațional în vederea arestării, emisă de autorităţile din Rusia, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ IAŞI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.