„Alianța AUR se consolidează”

Săptămâna aceasta, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a cunoscut o nouă consolidare, prin alăturarea a nu mai puțin de trei fromațiuni politice cu aceleași idealuri, naționale. „Pe lângă Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă, s-a alăturat oficial Alianței AUR și partidul Forța Identității Naționale, consolidând astfel un pol suveranist autentic”, a arătat Nelu Decebal Rita, președintele organizației locale din Muntenii de Jos, în cadrul conferinței de presă săptămânale a partidului.

„AUR a marcat în această săptămână nou act de unire. Tot mai mulți români și partide se alătură proiectului nostru”, a spus Nelu Decebal Rita, președintele organizației locale AUR din Muntenii de Jos. Liderul AUR a arătat astfel că „din ce în ce mai mulți oameni, din ce în ce mai multe formațiuni se alătură proiectului AUR”, de această dată fiind vorba despre Partidul Republican, Alianța Național Țărănistă și partidul Forța Identității Naționale, care alăturându-se AUR consolidează polul suveranist. „Proiectul Alianța pentru Unirea Românilor, atât ca partid politic, cât și ca alianță, are la bază 4 piloni: națiunea română, familia, libertatea și credința creștină”, a spus liderul AUR, care a subliniat ținta electorală ambițioasă a partidului: „50% plus 1 din voturile românilor”.

Nelu Decebal Rita le-a pus în față vasluienilor adevărata opțiune pe care o au de făcut în 2024: „Vom avea în 2024, două corpuri de armată care se vor înfrunta: așa-zisul Bloc Democratic PSD-PNL și veșnicul UDMR, cu polul suveranist coagulat în jurul AUR”.

„Vrem să ne unim pentru că numai uniți putem să îi ajutăm pe români. Numai uniți putem învinge”, a punctat liderul AUR.

Nelu Decebal Rita s-a referit la acuzațiile de posibil traseism, spunând că „toți cei care vin aici nu vin la masa pusă, nu vin la candidaturi dinainte asigurate, ci vin să muncească, astfel încât, pentru prima oară în ultimii 33 de ani, forțele care au condus România să fie înlăturate democratic de la putere”.

„Dacă pot pleca parlamentari racolați de alte partide, racolăm și noi, ba chiar mai mulți. Ținta e să avem 50 de deputați ca să putem contesta actele legislative dăunătoare pentru români la Curtea Constituțională și să depunem moțiuni simple împotriva actualului guvern trădător. Număr actual de membri ai parlamentului nu ne permite să facem aceste demersuri”, a explicat obiectivele partidului Nelu Decebal Rita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.