A schimbat permisul de conducere autentic cu unul fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat un bărbat, cu cetățenie română și R. Moldova, care a prezentat la control un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, care era fals.

În data de 08 august a.c., în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieși din ţară, la volanul unui  autovehicul înmatriculat în R. Moldova, un bărbat cu cetăţenie română și R. Moldova, în vârstă de 28 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, care avea imprimate datele de identitate și fotografia acestuia.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere românesc, pentru a găsi mai uşor un loc de muncă în Europa.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ IAŞI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.