Prima parcare pentru biciclete are de astăzi regulament și își așteaptă clienții

100 de lei pe an și 10 lei pe lună. Este taxa pe bicicletă stabilită prin Regulamentul pentru închirierea locurilor de parcare a bicicletelor în municipiul Vaslui, care va fi luat în discuție în ședința Consiliului Local Vaslui de astăzi.

O nouă investiție, o clădire ceva mai neobișnuită, colorată, în Piața Vidin va servi o categorie de cetățeni destul de neglijată până acum, bicicliștii. Capabilă să adăpostească 50 de biciclete, la un cost de aproximativ 40.000 de euro, parcarea smart de biciclete amplasată în Piața Vidin va avea, începând de astăzi, și un regulament de funcționare, drept pentru care este pregătită și își așteaptă clienții.

Vasluienii care nu au unde să-și lase bicicletele, în loc să le care până la etajele superioare ale blocurilor, unde locuiesc, vor putea foarte bine să le adăpostească, în condiții optime, în noua clădire, contra unei sume de 100 de lei pe an sau 10 lei pe lună. Dacă își pierd cardul de acces, cu care pot intra ei și membrii familiei, trebuie să plătească 50 de lei pentru eliberarea unui nou.

Potrivit viceprimarului Cătălin Mîndru, spațiul este dotat cu camere de supraveghere, panouri fotovoltaice pentru asigurarea independenței energetice și cartele magnetice pentru acces. Alte două astfel de investiții, de o parte și de alta a străzii Traian, au fost incluse pe lista obiectivelor de investiții de anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.