BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII DUPĂ CE L-A TÂLHĂRIT PE UN CONSĂTEAN ÎN PROPRIA CURTE

Poliţiştii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au reținut un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Oșești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, în noaptea de 31 decembrie / 1 ianuarie 2023, în localitatea Pădureni, comuna Oșești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data de 31 decembrie 2022, ora 21.00, în timp ce se afla în curtea locuinței persoanei vătămate, bărbat de 49 de ani, pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat ar fi smuls din mâna victimei 500 de lei și, ca să-și asigure scăparea, ar fi lovit-o cu pumnii și un corp contondent. 

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 3 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat, față de bărbatul cercetat, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Vaslui, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus față de acesta măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.