Negreștenii, invitați să-și plătească taxele și impozitele locale

Recomandarea transmisă de Primăria Negrești nu se aplică numai locuitorilor orașului: dacă nu își achită la termen impozitele și/sau taxele datorate pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport, contribuabilii vor fi nevoiți să plătească majorări de întârziere.

Primăria Negrești, prin Serviciul impozite și taxe locale, le-a reamintit contribuabililor faptul că termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului al II-lea este 30 septembrie. Primăria le-a recomandat contribuabililor să-și achite la termen impozitele și/sau taxele datorate pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport, astfel încât să nu fie nevoiți să plătească majorări de întârziere, precizânnd că nivelul majorărilor de întârziere este de 1% din cuantumul impozitelor neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent și până la data stingerii sumei datorate inclusiv.

Negreștenii au unele modalitățile alternative de plată, altele decât cele de la ghișeele Serviciului impozite și taxe locale: Plata prin virament bancar (viramentul se poate realiza la orice bancă, specificând pe documentul de plată următoarele date:

Beneficiar: Orașul Negrești; C.U.I. beneficiar 13407333; Banca beneficiar:Trezoreria Negrești; Conturile IBAN (informațiile referitoare la conturile IBAN sunt pe site-ul https://negresti.ro/…/plata-impozitelor-si-taxelor-locale/). La rubrica explicații: numele contribuabilului).

Contribuabilii negreșteni mai pot folosi plata electronică folosind servicii de internet banking sau plata prin http://www.xn--ghieul-yjb.ro/ (Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.