Vasluieni au stat la coadă pentru bilete la Festivalul Umorului

Înainte de deschiderea casei de bilete, pe un soare dogoritor, vasluienii s-au așezat la coadă, la Teatrul de Vară, pentru bilete sau abonamente la ediția din acest an a Festivalului de Umor „Constantin Tănase”.

Astăzi, începând cu ora 12, organizatorii au deschis casa de bilete pentru ediția de anul acesta a Festivalului Umorului care debutează pe 11 septembrie. Înainte de această oră, vasluienii s-au așezat la coadă pentru a cumpăra bilete și abonamente.

Festivalul Umorului „Constantin Tănase” debutează pe septembrie în municipiul Vaslui, aiar dovada interesului de care se bucură în rândul vasluienilor se poate vedea în această imagine.

Biletele se pot achiziționa de luni până vineri, între orele 12 și 18, iar sâmbătă și duminică între orele 10 și 13. Abonamentele vor fi puse spre vânzare doar timp de trei zile (29 -31 august). Prețul unui abonament este de 250 lei pentru șase zile (11-16 septembrie). Spectacolele din 17 și 18 septembrie se vor desfășura în Centrul Civic, accesul fiind gratuit. Pentru spectacolele din Sala Studio „Valentin Silvestru” și Piața Independenței (Secu) accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Prețul unui bilet este de 50 lei pe zi (11-16 septembrie).

După cum au anunțat organizatorii, pentru a oferi posibilitatea cât mai multor persoane să achiziționeze un abonament, nu vor fi vândute mai mult de 4 abonamente unui cumpărător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.