Sediul nou și condiții adecvate pentru plata impozitelor la Negrești

De luni, 1 august, negreștenii au un sediu nou pentru Serviciul Taxe și Impozite, inaugurat și sfințit în această zi. „Vă așteptăm în fosta policlinică pentru serviciile fiscale locale, în condiții adecvate”, a anunțat primarul Cristinel Rusu.

„După ce vreme de aproape 25 de ani a funcționat într-un spațiu impropriu, care nu oferea condițiile necesare cetățenilor, Serviciul impozite și taxe locale se va muta în sediu nou, mai exact în clădirea fostei Policlinici, situată în spatele Primăriei, pe strada Mihail Sadoveanu, nr. 4, într-un spațiu recent reabilitat”, a anunțat Primăria Negrești îaninte de inaugurea și sfințirea, pe 1 august, a noului sediul al Serviciului Taxe și Impozite.

Investiția a fost inițiată în anul 2021, iar suma a fost finanțată din bugetul local. „Noul sediu oferă condiții mult mai bune pentru a aștepta, pentru a completa, a depune și a ridica documente și reprezintă un pas important spre respectul și apropierea față de cetățeni, astfel încât relația dintre cetățeni și autoritatea locală să devină mai eficientă și mai intensă. Cetățenii vor beneficia de un spaţiu de așteptare și de un front-office distinct care asigură respectarea confidențialității informațiilor”, au mai spus reprezentanții Primăriei.

Programul de lucru al serviciului a rămas neschimbat: de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.