Contanța Șuiu are nevoie de ajutor!

„Necesit urgent această operație”, spune Constanța Șuțu, de 53 de ani, din comuna Vulturești, care este la a zecea operație în ultimii ani. Femeia are două proteze abdominale și o necesită de urgență pe a treia. „Numai Dumnezeu știe ce va fi cu viața mea. Vreau, totuși, să mai trăiesc!”, spune ea acum, când are nevoie de o nouă intervenție chirurgială pentru care nu are resurse financiare.

„Am două proteze abdominale, una de 15 centrimentri, iar alta de 25 de centrimentri. Doctorii spun că necesit de urgență altă proteză”, spune Constanța Șuiu, din comuna Vulturești, care, la vârsta de 53 de ani, a fost operată de 10 ori, intervenții chirurgicale făcute în ultimii ani. Acum, pentru a se opera din nou, de hernie femorală, are nevoie de ajutor, întrucât intervenția costă peste 100 de milioane de lei vechi, bani pe care nu îi poate strânge. „Nu știu încotro să o apuc. Am nevoie urgentă de operație. Numai Dumnezeu știe ce va fi cu viața mea. Vreau, totuși, să mai trăiesc!”, spune femeia.

„Am o boală, dermatomiozită, care înseamnă scăderea forței musculare, afectează masa musculară, mi se rup mușchii”, explică femeia. Pentru a trece printr-o nouă intervenție chirurgicală, femeia are nevoie de suma de 100 de milioane de lei vechi, de care nu dispune. „Până acum am suferit intervenții chirurgicale la colon, de două ori, pentru malformație colicist, la ficat, pentru hernie enghinală, hernie ombilicală și hernie femorală, care acum a recidivat”, a mai spus Constanța Șuiu.

Pentru că nu mai poate suporta costul ultimei intervenții, femeia s-a gândit să ceară ajutor, punând la dispoziția celor care doresc să o sprijine să treacă cu bine peste acest mare impas un cont deschis la BCR: RO 41 RNCB 0262053235940005, pe numele Șuiu Constanța. Pentru cei care doresc să vorbească cu femeia, pentru a primi detalii despre starea sănătății sale, dar maia les pentru a ao ajuta, aceasta și-a dat număruld e telefon pentru binevoitori: 0757875.522.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.