Cursuri profesionale pentru barman și zugrav, ipsosar, tapetar, vopsitor

În luna august Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui organizează 2 programe de formare profesională:

1 curs de formare profesională pentru barman

1 curs de formare profesionala pentru zugrav, ipsosar, tapetar, vopsitor.

Cursurile de calificare/recalificare organizate de AJOFM Vaslui sunt gratuite pentru şomerii înregistraţi în evidenţele instituţiei. Astfel, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă li se oferă astfel posibilitatea dobândirii cunoştinţelor teoretice şi practice specifice unei noi meserii care să mărească şansele ocupării unui loc de muncă.

Șomerii care beneficiază gratuit de servicii de formare profesională au următoarele facilităţi:

• beneficiază de pregătire teoretică și practică pe toată durata cursului și să susţină, gratuit, de cel mult două ori examenul de absolvire la finalizarea cursului;

• beneficiază de rechizite și materiale de instruire;

• beneficiază dacă este cazul de echipament de protecție pe timpul instruirii practice;

• beneficiaza pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire, de abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun sau, după caz de decontarea cheltuielilor de transport, pentru cel mult patru deplasări în cursul unei luni, dacă nu se pot deplasa zilnic la unitatea de pregătire.

Înscrierea la cursuri se face la biroul de informare şi consiliere din cadru AJOFM Vaslui. Cursurile sunt gratuite şi pentru şomerii neindemnizaţi aflaţi în evindenţa agenţiei ca persoane în căutarea unui loc de muncă.

Persoanele care doresc să urmeze un curs de formare profesională se pot înscrie pe baza unui dosar cu următoarele documente: copie după cartea de identitate, copie după certificatele de studii.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.