Aruncătorul vasluian Andrei Micu, locul 2 la Campionatele Naționale de iarnă, seniori.

Aruncătorul vasluian Andrei Micu a încheiat sezonul obținând locul 2 la Campionatele Naționale de iarnă, seniori. Anul acesta, la Campionatul național de seniori, ediția de vară, Micu a devenind campion național, bifând un Personal Best, cu o aruncare de 69.45 m, și clasânduse astfel pe primul loc.

La final de sezon, aruncătorul vasluian Andrei Micu se poate declara mulțumit, obținând rezultate bune în competițiile naționale și internaționale. Sportivul legitimat la CSM Vaslui a obținut locul 2 la Campionatele Naționale de iarnă, seniori, a fost pe podium cu echipa României la Campionatul European de Aruncări, clasându-se pe locul 3, iar la Campionatul național de seniori, ediția de vară, Micu a bifat un Personal Best, cu o aruncare de 69.45 m, clasânduse pe primul loc, devenind, astfel, campion național. La Cupa României, acesta s-a clasat pe locul 2, obținând medalia de argint.

„Anul acesta a fost de acomodare pentru mine, dar totuși am reușit un personal best. Mă bucur că m-am întors acasă și am început din nou colaborarea cu domnul profesor Laurențiu Maxim. Mulțumesc CSM Vaslui pentru susținerea acordată”, a declarat Andrei Micu.

Sportivul Vaslui spune că este bucuros că s-a întors acasă și a reînceput colaborarea cu profesorul Laurențiu Maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.