Intrarea la guvernare a PSD, singura soluție pentru ieșirea din criza politică care afecta traiul românilor

0

„PSD a făcut un pas înainte spre intrarea la Guvernare și preluarea puterii pentru că aceasta era singura soluție, în acest moment, pentru ieșirea din criza politică în care am fost aruncați, criză care se răsfrângea în mod clar asupra traiului românilor”. Astfel explică intrarea la guvernare a PSD, alături de PNL, deputatul PSD de Vaslui Eduard Popica.

„Vot pentru intrarea în normalitate”. Așa califică deputatul Eduard Popica alegerea președintelui PSD, Marcel Ciolacu, marți, 23 noiembrie 2021, ca președinte al Camerei Deputaților.

„Astăzi (marți – n.r.), în plenul Camerei Deputaților, am votat noul președinte, în persoana domnului Marcel Ciolacu. Am votat cu încredere și speranță în mai bine, pentru intrarea în normalitate și legiferarea corectă în favoarea românilor”, scrie parlamentarul PSD pe pagina sa de socializare.

Eduard Popica explică faptul că intrarea PSD la guvernare, în condițiile imposibilității constituirii unei alte majorități parlamentare, era singura soluție pentru ieșirea din criza politică care afecta grav viața românilor: „PSD a făcut un pas înainte spre intrarea la Guvernare și preluarea puterii, pentru că aceasta era singura soluție, în acest moment, pentru ieșirea din criza politică în care am fost aruncați, criză care se răsfrângea în mod clar asupra traiului românilor”.

Mai mult – punctează Popica – alegerea liderului PSD ca președinte al Camerei Deputaților va oferi posibilitatea partidului să controleze activitatea legislativă în sensul respectării programului de guvernare: „Stimați vasluieni, faptul că am preluat președinția Camerei Deputaților, a fost o necesitate impusă de actuala realitate politică. Este nu doar firesc, ci chiar un imperativ ca PSD, prin șefia Camerei Deputaților, să gestioneze întreaga activitate legislativă astfel încât programul de guvernare să fie aplicat și susținut corespunzător”.

„Așadar, salut alegerea in funcție a președintelui Marcel Ciolacu, alături de care promitem si sunt încrezător sa readucem zâmbetul in casele tuturor romanilor!”, își încheie mesajul deputatul PSD de Vaslui Eduard Popica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here