Căutat pentru infracțiuni de tâlhărie, depistat la controlul de frontieră în Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iași au depistat şi reţinut un bărbat cu dublă cetăţenie, română și moldovenească, căutat de autorităţile din Austria, care este cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie pe teritoriul Austriei.

În data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 45 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare emis de către autorităţile din Austria, la data de 27.11.2019, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie pe teritoriul Austriei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:              

Subcomisar de poliţie MIRICĂ IRINA

INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ IAŞI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.