Primăria Negrești a scos în dezbatere publică impozitele pe 2022

0

Probabil că este prima primărie din județ care face acest lucru în luna octombrie: Primăria Negrești a scos deja texele și impozitele locale pe 2022 în dezbatere publică invitând locuitorii să trimită propuneri și sugestii.

„În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, propunem spre dezbatere publică textul complet al proiectului de hotărâre pentru modificarea Hotărârii d Consiliul Local nr. 64/24.06.2021 privind stabilirea impozitelor şi taxelor Io ale, precum şi a taxelor speciale, pe anul 2022”. Este anunțul pe care Primăria Negrești l-a făcut acum, la mijlocul lunii octombrie, fiind, probabil, prima administrație din județ care face acest lucru.

Negreștenii sunt invitați să vină cu propunerile și sugestiile lor la registratura instituției sau prin mijloace online.

„Proiectul de hotărâre a fost afişat la sediul propriu al Primăriei oraşului Negreşti, din strada N. Bălcescu, nr. 1 şi publicat pe site-ul instituţiei – www.negresti.ro, în data de 11.10.2021, conform procesului-verbal nr. 21.487/11.10.2021. Cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei oraşului Negreşti – Registratură, respectiv în format electronic pe adresa de email inforpnegresti@gmail.com, până pe data de 05.11.2021. Şedinţa publică în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre susmenţionat va fi organizată în data de 22.11.2021, ora 11.00, în sala de şedinţă a Primăriei. Proiectul de hotarare poate fi consultat in sectiunea Proiecte de hotarari supuse dezbaterii publice.https://negresti.ro/proiecte-de-hotarari-supuse-dezbaterii-publice/”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here