Bârlad: Se pregătește terenul pentru extinderea Ambulatoriului Spitalului „Elena Beldiman”

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, de câteva zile, au început lucrările de relocare a Pavilionului Administrativ al Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, în vederea pregătirii terenului pe care se vor desfășura lucrările de extindere și dotare a Ambulatoriului de specialitate al unității sanitare.

Pavilionul, care este construit din module tip container, va fi amplasat, în circa trei săptămâni, în partea de sud a clădirii Spitalului Nou, unde va fi amenajată și o parcare.

„Lucrările de relocare se impun întrucât la momentul în care am amplasat pavilionul nu aveam asigurată finanțarea pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului. Acum suntem siguri că vom demara aceste lucrări, care vor avea o valoare totală de circa 3 milioane euro, din care peste 2,2 milioane nerambursabili. Așadar, după atragerea de fonduri pentru Secția de pediatrie, reușim acum să extindem și să modernizăm și Ambulatoriul, cu bani europeni, pentru ca acesta să ofere serviciile medicale de calitate și moderne pe care le așteaptă și le merită toți bârladenii”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.