Eduard Popica, deputat PSD de Vaslui: „Victorie covârșitoare împotriva celui mai nociv Guvern din perioada postdecembristă”

1

Cu maximă satisfacție, deputatul PSD Edurd Popica s-a grăbit să anunțe „victoria covârșitoare împotriva celui mai nociv Guvern din perioada postdecembristă” încă înainte de anunțarea oficială a rezultatului votului din Parlament pentru moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu. „Astăzi poporul român a învins!”, a scris Popica.

„Victoria covârșitoare, cu 281 de voturi, a Partidului Social Democrat este victoria românilor!”, a anunțat Eduard Popica, deputat PSD de Vaslui, încă înainte de anunțarea oficială a rezultatului celor două camere la moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Cîțu.

„PSD este și acum, în aceste momente dificile, alături de cetăţeni, într-o situaţie de criză fără precedent creată de cel mai nociv Guvern din perioada postdecembristă”, a scris Popica pe pagina sa de socializare.

„Astăzi, România are șansa de a intra în normalitate, eliberând-o din captivitatea unui Guvern de incompetenți, care și-au urmărit doar propriile interese. Este pentru prima dată în istoria politicii româneşti când aproape toţi românii şi aproape toate partidele politice din Parlament l-au vrut plecat de la conducerea executivului pe acest premier, care, în infatuarea lui, de pe tronul unde s-a cățărat, s-a autointitulat SUPERMAN”, a mai scris parlamentarul social-democrat, care a continuat prin a enumera câteva dintre faptele care se regăsesc și în moțiunea de cenzută împotriva Guvernului Cîțu: „Cu toții l-am vrut plecat pe cel care nu știe cât costă o pâine, pe cel care a liberalizat prețurile la energie electrică și gaze naturale aducând românii în pragul subzistenței, pe cel care a scăpat de sub control economia națională aruncând-o în prăpastia falimentului. Astăzi am votat pentru a pune “STOP” șirului de incompetențe ale celei mai dezastruase guvernări! Astăzi poporul român a învins!”.

1 COMENTARIU

  1. Am mari îndoieli că România va intra în normalitate chiar și după „demolarea” guvernului Cîțu! Dulapul-Iohannis, ca de obicei, e lipsă la apel! Plecat în Slovenia. Atunci când a ars spitalul din Constanța, se afla la Aachen în iubita nazi-Deutschland. În mod normal, ar urma consultări la Cotroceni (atunci când foraibărul ruginit se va întoarce de pe coclauri), numai că tovarășul propus de Lucian Bode în postul de premier al României, Marius Florin Mihailă, ar fi dezechilibrat psihic în sens medical. Adică, oameni buni, „evoluăm”: de la un infractor alcoolic și consumator de stupefiante, repetent și bâlbâit, la unul (dacă ar fi să-l citez pe deputatul PSD Radu Cristescu) „prost, penal, mincinos și dezechilibrat psihic”; am încheiat citatul!!!
    Pe de altă parte, m-aș mira să fie anulate OUG si HG urile date de guvernul Cîțu, fiindcă Arafat (gurile rele spun c-ar fi omul serviciului secret britanic MI6) are alte planuri.
    Aș mai zice că generalul Pahonțu va avea un cuvânt greu de spus în alegerea noului prim-ministru, iar Barna s-a certat cu Macron, n-aș prea crede că va fi numit, apoi PSD va căuta alianțe în toate partidele, pentru că fiind un alt produs securistoid nu e tembel să-și asume guvernarea în asemenea condiții, așadar, marele câștigător din toată circoteca asta este, ca de obicei, nimeni altul decât UDMR. UDMR-ul s-a ferit să ia o poziție hotărâtă deoarece sunt ahtiați după fondurile promise în vederea dezvoltării regionale ale județelor cu majoritate maghiară. Așa că, vor face pe neprihăniții pentru a se vedea cu sacii-n căruță.
    Mă mai gândesc, într-altă ordine de idei, că va fi sesizată CCR, în vederea contestării moțiunii, de către PNL și până când vom primi răspuns din partea Curții vom intra în anul viitor. Ce vor face oamenii până atunci cu scumpiri în lanț, cu pandemii regizate strașnic și cu un Johannis-președinte amorezat lulea de Veronica (sora lui Renato Usatîi) căruia nu-i mai stă gândul decât la ducă alături de frumoasa doamnă? Că eu nu-i văd pe români în ecuație și nici în toată mascarada asta! Vai de noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here