AUR Vaslui: „Mai ușor cu munca”

1

Unde dai și unde crapă…

Membrii Alianței pentru Unirea Românilor din județul Vaslui, ajunși la București pentru a protesta împotriva măsurilor Guvernului sau ceea ce numesc „dictatura sanitară”, împotriva „pașaportului sanitar”, a obligativității vaccinării, a impunerii vaccinării la elevi, dar și împotriva creșterii prețurilor la energie și gaze naturale, pe scurt împotriva „bucuriilor” cu care ne-a umplut viața guvernul liberal actual, au oferit, în schimb, și o mostră de umor involuntar.

Eu s-au fotografiat în Piața Universității cu steagurile tricolore pentru a demonstra că sunt mulți și uniți, însă au avut lipsa de inspirație de a se poziționa în fața unui panou publicitar pe care scria mare „mai ușor cu munca”. Ce-i drept era sâmbătă, zi de weekend, una în care, cum spune românul „nici iarba nu crește”. Totuși, imaginea a stârnit amuzamentul adversarilor politici, unul dintre ei atenționându-ne chiar legat de existența fotografiei pe pagina Alianța pentru Unirea Românilor Județul Vaslui.

1 COMENTARIU

  1. Zicala, „nici iarba nu crește” este valabilă pentru ziua de luni. Bun, merge și pentru aceea de sâmbătă, de fapt se potrivește perfect situației în care se zbate România de peste 30 de ani de când este „sugrumată” de atâta democrație, de atâta „pluralism politic” și de atâta „bunăstare” rezultată în urma garanției limitării puterii și-a „funcționării” statului de drept.
    Panoul n-are nici o vină c-a fost gândit astfel! Utilajele, ca și folosirea tehnologiei în scopuri pașnice și NU distructive, ar trebui să reducă, să micșoreze volumul de muncă al indivizilor. Interpretarea însă, a poziționării celor de la AUR, a fost tendențioasă, poate chiar lipsită de obiectivitate și părtinitoare, deoarece la cât au distrus cozile de topor care s-au perindat pe la guvernarea națiunii și prin administrații, este limpede că NU poate fi refăcut decât prin foarte multă muncă. Iar de data aceasta nu-i vorba de sacrificarea unei singure generații, ci de a mai multora.
    Deși sunt de părere că și AUR reprezintă tot un partid „confecționat” în laboratoarele unor servicii de securitate ale României, totuși au reușit să coaguleze ceva populație, cât să se facă diferența între o manifestație ratată și una care să înceapă să le dea de gândit maimuțelor cu grenade din fruntea coloniei. Asta-i opinia mea, poate mai…„neortodoxă” să zicem, dar din moment ce mămăliga nu explodează… atunci e bine că mai sunt câțiva care se implică și care înțeleg gravitatea situației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here