Bârlad: Locuri de casă pentru tineri

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că pe 15 septembrie 2021, după un blocaj de mai bine de doi ani, au fost atribuite alte 161 de locuri de casă beneficiarilor Legii 15/2003.

Loturile de casă sunt amplasate în cel mai nou cartier al Bârladului, respectiv „Alexandru cel Bun”.

Consilierii locali, convocați în ședință extraordinară, au votat în unanimitate proiectul inițiat de primarul Dumitru Boroș.

„Dezvoltarea unei localități constă în asigurarea de locuri de muncă și de locuințe. Am mai spus și repet că acesta este proiectul la care am ținut cel mai mai mult, cunoscând foarte bine nevoile tinerilor din Bârlad, dornici să rămână în oraș. Scopul declarat al inițiativei mele l-am anunțat încă de acum doi ani, când Prefectura Vaslui a atacat în contencios proiectul. Din fericire, s-a demonstrat că nu a existat nicio încălcare legală la întocmirea lui. Pe data de 9 iulie, anul acesta, am stabilit primii 44 de beneficiari. Astăzi, alte 161 de loturi vor pleca spre beneficiari! Mai trebuie spus că s-a depus o muncă titanică, din 2017 până în prezent, la realizarea acestui proiect, care vine la pachet cu tot cu proiecte pentru case și vreau să le mulțumesc consilierilor locali pentru vot”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.