Sportul a intrat în atenția primarilor vasluieni

0

Sportul începe să „prindă” din nou în satele vasluiene. După Fălciu, Ștefan cel Mare, Șuletea și alte multe comune, Dodeștiul se dotează și ea cu un teren multifuncțional pentru fotbal, tenis, volei sau baschet, unde tinerii „pot să-și petreacă într-un mod sănătos timpul”, cum spune primărița.

Sportul începe să devină tot mai important pentru administrațiile locale vasluiene și odată cu ele și pentru locuitori. Una după alta primăriile din comunele vasluiene au depus proiecte sau au construit din fonduri proprii terenuri și arene. Fălciu, Ștefan cel Mare sau Șuletea sunt doar câteva exemple.

Recent și edilul comunei Dodești, Loredana Cerbu a venit cu un astfel de anunț. „Încă un obiectiv atins! Dumincă am inaugurat TERENUL MULTIFUNCȚIONAL DE FOTBAL (fotbal, tenis, volei, baschet) unde tinerii din comuna noastră pot să-și petreacă într-un mod sănătos timpul. Inaugurarea a precedat o competiție între comune, câștigătorii primei ediții fiind cei din comuna Banca. Vă felicit pe toți și mulțumesc pentru toată organizarea, sponsorizarea și implicarea domnului consilier Marius Butcaru.
CONTINUĂM modernizarea comunei noastre!”, scrie primarul Loredana Cerbu.

„Multifuncțional” pare cuvântul de ordine în Dodești, pentru că, cu doar câteva zile înainte, edilul anunțase o recepție a „Centrului Multifuncțional de zi”, „un proiect de o importanță majoră pentru comunitatea noastră”.

„Acest proiect finanțat prin fonduri UE, cât și de la bugetul local, va prinde viață odată cu începerea proiectului finanțat prin Pocu, care vizează activitățile socio-medicale destinate celor 85 de bătrâni și 40 de copii, selectați în grupul țintă. Mulțumim lui Dumnezeu că am reușit să finalizăm acest proiect! Mulțumim, de asemeni, pentru susținere Consiliului Județean Vaslui, domnului președinte Dumitru Buzatu, domnului vicepreședinte Ciprian Trifan, colegilor mei pentru implicarea de care au dat dovadă și tuturor celor care au fost alături de noi pe tot parcursul proiectului”, scria atunci Loredana Cerbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here