Consiliul Local Municipal Bârlad, convocat în ședință extraordinară

0

Consiliul Local Municipal Bârlad a fost convocat în ședință extraordinară pe 22 iunie pentru a aproba un proiect de hotărâre ce vizează modernizarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit nr. 8, căruia i-a fost aprobată finanțarea, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est așteptând transmiterea sa până pe 23 iunie.

Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, a convocat, pentru ziua de marți, 22 iunie 2021, o ședință extraordinară cu caracter de îndată a Consiliului Local Municipal Bârlad.

Întrunirea se va desfășura, începând cu ora 13.00, în sala mică a Cinematografului „Victoria”.

Ordinea de zi a ședinței cuprinde un singur punct pe ordinea de zi

„Inițiarea proiectului de hotărâre a fost determinată de primirea scrisorii de clarificări emisă de Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est, Organism Intermediar (OI) pentru Programul Operațional Regional 2014-2020, nr. 21.889/O.I./16.06.2021, privind proiectul „Modernizarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit nr. 8, municipiul Bârlad, județul Vaslui””, se precizează în referatul de aprobare a proiectului de hotărâre.

Urgența ședinței este determinată de faptul că Agenția a solicitat, prin scrisoarea de clarificare, transmiterea hotărârii de aprobare a proiectului de către Consiliul Local Municipal Bârlad, întrucât a fost deblocată finanțarea și a dat ca termen de răspuns data de 23 iunie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here